BAHAN-BAHAN: 250 gm cream cheese (tortila cheese)Susu pekatSusu full creamBiskutMiloNestum CARA-CARA PENYEDIAAN 250 gm cream cheese jenama tortila cheese.Masukkan dalam blenderKemudian masukkan susu pekat dalam 5-6 suduKalau nak kurangkan manis boleh kurangkanKemudian saya masukkan sedikit susu dan kita boleh blendSusu tu saya guna susu full cream dalam 3 suduBlend sampai semuanya sebatiBiskut lemak dicelup dalam susu.Celup sekejap kemudian angkat dan susun dalam bekasUlang step ni sampai muat dalam 1 bekasMasukkan cream cheese yang kita dah blend tadiTuangkan ke atas biskutRatakan sampai semua tempat kenaNext,kita boleh masukkan toppingnyaSaya gunakan milo,ikut citarasa masing-masingGuna milo,oreo atau apa-apa, saya gunakan milo dan nestumLepas letak milo,kita boleh letakkan biskut yang dah dicelup dengan susuSusun biskut macam tadi dan letakkn cream cheese serta ratakanStep dia sama lepas letakkan cream cheese boleh taburkan nestumSaya buat layer, mula-mula milo lepas tu nestum dan seterusnyaUlang step ni sampai semuanya habisTopping atas sekali tu saya selang seli milo, nestum dan miloIkutlah korang nak letak apa-apa nutella dan lain-lain.Bila dah siap kita boleh masukkan ke dalam fridgeLetakkan selama semalaman atau 3 jam pun dah okayDah siap SELAMAT MENCUBA Rate this post and video Click on a star to rate it! Submit Rating Average rating 0 / 5. Vote count: 0 No votes so far! Be the first to rate this post. Post navigation Resepi Ustazah Cocktail Buah Sedap Resepi Ustazah Milk Bath Toast