BAHAN-BAHAN 2 biji pisang1/4 cawan tepung gandum1 biji telur1 sudu susu pekatGaramMadu / Apple Syrup CARA-CARA PENYEDIAAN: .Kita lenyek-lenyekkan pisangsampai hancurMasukkan 1/4 cawan tepung gandumMasukkan 1 biji telurKemudian masukkan 1 sudu susu pekatKalau nak kurang manis boleh kurangkanKemudian masukkan sedikit garamKacau sehingga semuanya sebatiBila dah sebati kita boleh panaskan kualiKemudian kita masukkan 1 suduSaya buat mini jadi dia kecil-kecilNak buat besar-besar pun bolehMasukkan sedikit demi sedikit macam niBila nampak buih diatas tu boleh terbalikkanDia dah masak,dia akan jadi macam niTerbalikkan slow-slowBila depan dan belakang jadi macam ni,dia dah masak,kita boleh angkat letak diatas pingganKita ulang step yang sama macam tadiBila dah siap,kita boleh letak diatas pinggan macam niKemudian,kita letakkan hiasan pisang diatas iniSaya letak madu,nak letak apple syrup pun boleh atau coklat pun boleh tak kisahIkut citarasa masing-masingDah siap . SELAMAT MENCUBA 🥰 Rate this post and video Click on a star to rate it! Submit Rating Average rating 0 / 5. Vote count: 0 No votes so far! Be the first to rate this post. Post navigation Resepi Ustazah Ayam Tiram Thai Menyelerakan Resepi Ustazah Char Kuey Teow