Bahan-Bahan Bahan Perapan Daging Kicap ABCKicap ManisKicap Pekat Bahan-Bahan Tambahan 5 Biji Bawang Merah(Dikisar)5 Sudu Besar Cili Kering3 Sudu Besar Sos Tiram5 Sudu Besar Sos CiliBawang HollandCili Benggala Cara-Cara Penyediaan Panaskan MinyakTumiskan Bawang Merah(Yang telah dikisar)Masukkan Cili KisarMasukkan Gula(1 Sudu)Masukkan Sos Cili(3 Sudu Besar)Masukkan Sos Tiram(3 Sudu Besar)Tambahkan Sedikit Sesedap PerasaMasukkan DagingKacau(Sehingga Sebati)Tambah Air(Optional)Letakkan Bawang Holland dan Cili BenggalaSelamat Mencuba Rate this post and video Click on a star to rate it! Submit Rating Average rating 5 / 5. Vote count: 1 No votes so far! Be the first to rate this post. Post navigation Resepi Ikan Sardin Berkuah Resepi Ustazah Siakap 3 Rasa