BAHAN-BAHAN Minyak2 ulas bawang putih2 tangkai daun ketumbar1 sudu lada putihSedikit blackpepper1 sudu sos ikanSedikit garamSedikit jus limauTelurAir tepung jagungDaun ketumbar CARA-CARA PENYEDIAAN Masukkan sedikit minyak,kalau tak guna minyak pun tak apaTumiskan dalam 2 ulas bawang putih dan juga tangkai daun ketumbarKacau dan tunggu sampai dia garing sedikitBila dah garing tu, kita boleh masukkan airUntuk sup ni kita just campak-campak je then dah siapFirst thing kita masukkan ketam yang kita dah potong kecil panjang macam niKemudian masukkan 1 sudu lada putih dan juga sedikit blackpepperMasukkan 1 sudu sos ikanKemudian kacauKemudian masukkan sedikit garam dan jus limauKacau dan tunggu sehingga ia mendidihBila dah mendidih,kita boleh masukkan telurKemudian kita kacau sehingga telur tu pecahKacau-kacauKemudian masukkan air tepung jagung kalau nak betul-betul pekat masukkan banyak lagi Last masukkan daun ketumbar Kacau-kacau sekejapDah siap SELAMAT MENCUBA Rate this post and video Click on a star to rate it! Submit Rating Average rating 0 / 5. Vote count: 0 No votes so far! Be the first to rate this post. Post navigation Resepi Ustazah Enoki Butter Resepi Ustazah Telur Bistik