BAHAN-BAHAN Daging Brisket (boleh dibeli di pasaraya)Garam SerbukLada hitamSerbuk Bawang PutihJus Epel CARA-CARA PENYEDIAAN Sapu daging brisket dengan garam, serbuk lada hitam dan serbuk bawang putihSimpan didalam peti sejuk semalam untuk diperapBuatkan api di smoker dengan kayu bakauPanaskan smoker sehingga suhu diantara 125 – 180 celciusMasukkan daging brisketSetiap sejam, siramkan daging brisket dengan jus epelSelepas 5 jam, tuangkan kuah daging dan diserapkan kedalam daging brisketBalutkan daging brisket di dalam aluminium foilSelepas 5 jam, daging brisket sedia dihidangkan Rate this post and video Click on a star to rate it! Submit Rating Average rating 0 / 5. Vote count: 0 No votes so far! Be the first to rate this post. Post navigation Resepi Ustazah Honey Butter Chicken Menyelerakan Resepi Ustazah Salad Sayur Makanan Sihat