Bahan-Bahan AyamTepung AyamTepung GandumTepung Pulut1 Cup Pati AyamAir Lemon2 Sudu Gula3 Slice LemonTepung Jagung Cara-Cara Penyediaan Goreng AyamCelup Ayam ke dalam Telur,Tepung Ayam, Tepung Gandum dan Tepung Pulut(2 Kali Celup) Panaskan Minyak Masukkan 1 Cup Pati Ayam Masukkan Air Lemon yang telah diperap Masukkan 2 Sudu Gula Masukkan 3 Slice Lemon Masukkan Tepung Jagung(Pekatkan Sos) Tuangkan Sos ke atas ayam Untuk Hiasan: Tabur daun Ketumbar dan Cili Padi Selamat Mencuba Rate this post and video Click on a star to rate it! Submit Rating Average rating 0 / 5. Vote count: 0 No votes so far! Be the first to rate this post. Post navigation Resepi Ustazah Ayam Kicap Berkuah Resepi Ustazah Sup Ketam